Charletan's Etna

WJW 11, DKV 11, KBHV 12, DKV 12, NORDV 12, DKCH, VDH-ES 2013, VDH Frühjahrsieger 2013, INTCH, DtCH-VDH, MARKP Charletan's Etna

Charletan's Etna i store ring i Neumünster

DK04022/2010 

Etna er efter Balder og Charletan's Alistar
Født den 22. februar 2010
HD: status B.

Etna er et rigtig livstykke, der ikke går af vejen for noget. 

Etna har været på udstilling i Danmark, Tyskland og Frankrig flere gange og har fået meget fine bedømmelser og præmieringer. 
Etna har, i en alder af godt 2 år, oplevet at blive BIR/BOB 3 gange i Tyskland og Danmark
Etna er Markprøvepræmieret m 1. pr i Åben klasse

Dommerkritikken fra Etna's første deltagelse på markprøve (2012) lød: 
GLD. Charletans Etna  Niels Bertram Mikkelsen

Etna slippes på raps i god vind. Her anlægger hun et stort søg med tilpasafstand mellem slagene. Farten høj. Stilen god.
Hoved og hale bæres i ryglinie, galoppen langstrakt og kraftfuld. Etna har chance til parhøns som fører træder op. Makker finder agerhøne.I andet slip går Etna som i første. Makker finder agerhøne. I tredje slip går Etna som i foregående. Der ses ikke vildt i slippet. I fjerde slip går Etna som i foregående. Opnår stram stand, går villigt frem på ordre, rejser parhøns og hare samtidig, ro i opflugt og skud. Har vist udholdenhed, god jagtlyst, arbejder i god kontakt til fører. 
2. præmie.

Etna er allerede nu, mor til flere gode hunde:

På klubbens hovedprøve i foråret 2015 blev Charletan's Hazel præmieret med 1. pr i unghundeklassen, og blev derudover Prøvevinder.

MARKP Charletan's Hazel har i 2015, bestået Vand og slæb prøven med 29 point

På samme hovedprøve blev Charletan's Hidalgo præmieret med 3. pr

Fra andet kuld, fra efteråret 2014 er Charletan's Jason, Charletan's Joker og Charletan's Jeppe, alle blevet bedste hvalp på udstilling. Siden er de alle tre præmieret med Excellent flere gange.

Joker har en titelrække så lang. Han har stået i spidsen på mange udstillinger i ind- og udland. Joker er ligeså præmieret på marken.

Jackie er efter deltagelse på tre udstillinger i brugsklasse Dansk Champion.MARKP Charletan's Jackie er præmieret på markprøve, både som unghund og i åben klasse. Jackie var bedste unghund på klubbens lokale markprøve i efteråret 2016, og på hovedprøven 1 foråret 2017 fik hun 1. pr i åben klasse, og deltog i den afsluttende match hvor hun blev nr 2. Siden har hun bestået vand og slæb og stiller nu i vinderklassen..og højdepunktet var at hun i 2018 blev udtaget til deltagelse i VM for stående hunde i Spanien.

Charletan's Jeppe fik på klubbens hovedprøve i april 2017 sin 1. præmie.

Etna er nu på pension, men lever et godt pensionistliv med dronning i hjemmet og den mest energiske og trofaste jagthund man kan ønske sig.

Charletan's Etna
Charletan's Etna
Junior verdensvinder i Paris
Charletan's Etna
Etna på jagt
Charletan's Etna
Billedet her er taget efter deltagelse på DJK' lokale forårsmarkprøve den 2. marts 2013. Etna fik 1. pr i åben klasse og blev prøvens bedste i åben klasse
To Etna børn deres første udstilling
Charletan's Hector og Charletan's Hidalgo blev hhv nr 1 og 2 i juniorklassen
Charletan's Hidalgo / jaco
Charletan's Hector træner inden udstillingen
Charletan's Haylie i stand